Wednesday, May 30, 2012

nak dekat dah woi

assalamualaikum blogger blogger yang comel sekalian. seriusly lama sangat tinggalkan blog ni terkapai kapai dalam mimpi khayalan ahahaha. kesian kau wahai blog tapi taktau nak update apa sebenarnya. malam ni tertiber je ada mood kan. so macam haaa update je la.
so sepanjang dua bulan lebih cuti sem ni tak buat apa pun. kerja but sekajap je stress amat kerja tu so macam tak tahan then quit. missing in action ahahah. kasihan dekat bos yang baik hati tu. maaf ok? :)
dan lepas tu duduk rumah membesarkan badan. and OMG badan aku dah naik sangat. sangat ok? semua yang jumpa mesti "eka, kenapa dah gemuk?" what the hell. so azam baru, turunkan berat badan . kurangkan makan bila kat lendu nanti. hahah.
kurang dua minggu je lagi, nak balik melaka. semangat nak belajar punah habis. takde. erkkk, macam mana ni. barang semua nak kena packing mulai minggu depan. wahai Ptptn cepatlah masuk woi. banyak barang aku nak beli ni haishoooooo.

No comments:

Post a Comment