Tuesday, November 12, 2013

hellooooo:*

Assalamualaikum everyone. Ya Allah its been a long long long time ago I didn't update my blog kan? Sgt lama ! And rindu gila nak pot pet kat sini. Last updated blog masa umur 19 wowww & now im 20. Dah tua la you als dah boleh kahwin dah ahahaha. So just wanna inform that sepanjang 2013 yg dah nak sampai penghujung ni, im living a really good life! A really good year yanow. Haaa. Alhamdulillah syukur :')
Belajar okay sngt okay. In shaa Allah nak masuk sem 5 dah. Kawan kawan semua never leave me. Yeah memang la sometimes ada jugak gaduh terasa hati but after that okay balik en. Family also sentiasa ada disisi eceh. I also have new adik tau. Lahir bulan 3 haritu omg he's so cute! Nama dia muhammad yusuf. Hehehe.
Tak sabar rasanya nak tggu 2015 sebab ayah dah jnji dengan we als nak bawak round satu malaysia & at that time I ols dah grad weee. Just can't wait tau.


Hehehe so thats all semua. Bye korang. I love you als muwah. :*

No comments:

Post a Comment