Monday, October 10, 2011

Haiya. banyak bosan ini hari. haha. sumpah aku bosan gila babi -.-
Dah lah bosan takde orang nak text laalalalalalalalala.
spoil mood. kbai. hahaha. eh jap belum lagi. okay memandangkan M kerja en aku kat rumah ni macam orang tak senang duduk. haha. so online 24 hours. eh takdelah sampai macam tu. er tapi kebanyakan masa dihabiskan dengan benda sebegitu.

And aku pun kadang-2 menggatal. hikhok. kesah? bukan lah gatal sangat. okay nah nak cerita. ada someone ni dia asyik je nak IM dengan aku. aku pun taktau apahal kan? cantik sangat ke aku ni sampai nak IM aku? Kperasan! hahahahah. aku cantik? omaigod omaigod lalalala. diam! hahahahaha. so aku kan bosan so cam layan je ah kan. then aku bukak lah profile dia. tengok gambar-gambar dia macam boleh go :)
layan je lah. errrr, dah banyak hari jugak lah. then suddenly tadi dia ajak keluar. aku pun macam what? haha
dia kata nanti dia nak turun melaka. aku macam ohhh, aku tengah cuti sem lah. lama kot sampai bulan 11. aku pun kata lah kat dia kan. pastuh dia kata, okay, kalau macamtu kita keluar KL jelah.
Aaku pun macam :O
malu gila doh. buat apa nak jumpa? hihi
tutup muka then tunduk#malusangat!

Lepas tu dia nak bagi num dia. nak suruh aku misscall. aku pulak ada kredit? haha. maklumlah, phone sejak kebelakangan ni senyap sowwww macam buatapanaktopup kan?
jakgi dia mintak num aku. hahahaha. aku pun bagi then tadaaaaaaaaaa! dia misscall. dia tanya dapat tak? aku kata dapat :) woot woot. ni dah macam kisah Aida Syazwana . haha
lepas tu kami ofline . sebab online lama-lama pening kepala doh -.-
aku pun tengok ja. ohmyyyyyyy tak solat isyak lagi, simpan phone dalam almari, solat isyak jap. heheh. baik? aku tau aku baik :)
lepas solat amik phone and tengok ada new message. ingatkan mr M jakgi bukan. siut!
tapi someone. dia says Gudnytees ! wohoooo. aku pun balas goodnight jugak. dia reply whoaahhhhh. aku reply balik 'ada 9 sen je you' jakgi dia hantar canni ' haha, nak share?' aku kata canni ' you takyah nak baik sangat ah dengan i'
dia reply lagi ' kdit i ni banyak sangat. i nak sedekah kat you, you taknak.' haha. aku pun macam haih. aku reply balik ' you nak sedekah kat i? i mampu lagi kot. hahh! you sedekah la dekat orang yang lebih memerlukan.' then dia kata ' oh okay okay:)' aku reply lagi 'dah ah, you pergi tidur, besok kan you nak pergi kelas.' then dia kata ' okay, gudnytes sayang' aku pun macam omaigodddd hahahah. aku reply ' you tak yah nak sayang sangat kat i lah kan? hahaha. okay nyte salam.'

and and tak berapa lama lepas tuh dia call. excited :D dia sangat kelakar ! haha. Ktu jekot?
penat ahh. buhbye blogger :)

p/s : M tak msg langsung :'(

2 comments:

  1. amboi amboi. suka nya hati awak. hihi. siapa orang tu kakak?? :P

    ReplyDelete
  2. hahahaha. adalah. kalau serius baru aku bagitau eh :)

    ReplyDelete