Friday, April 27, 2012

Syukran :)

Assalamualaikum. Memandangkan semua kawan pun updated pasal result, aku pun gatal je tangan nak mengupdate sama kan. Hahahaha.
Ok, semua macam weh berapa result kau?
Ni mesti DL ni kan?
Untunglah budak pandai.
semua tu lah bagai kan.
what the hell
hahahaha. Actually, tak lah pandai mana.
Biasa je ouh :'(
Tak dekan pun. Tapi sangat bersyukur dengan apa yang ada. My pointer, 3.35.
Tak ada rezeki nak dekan. Yelah, masa nak final haritu keluar je memanjang huwaaa.
Bersyukur juga sebab Daim lulus semua. Cayalah Daim. Pandai bf kita ni ;)
My roommates, Mardhiah and Aisyah, aku bangga sangat sebab result korang gempak.
Maybe sebab korang kot, aku jadi budak belajar. hihi
To Nurfadila, even tak dean, jangan sedih2!
Next sem kita kejar dekan okay? study sama2 :)
Kepada Norliana, jangan sedih. aku tau kau pandai. cuma kena usaha lebih sikit lagi! okay baby?
:)

1 comment: