Wednesday, April 4, 2012

time running fast

 Sekarang tiba tiba rindu zaman sekolah. Oh rindu belajar Lk, Pkm, Physics, Chemistry. Benda yang dulu aku menyampah tu lah yang aku rindu. Rindu budak kelas, budak dorm :'(
Rindu Umy yang tidur kat sebelah masa kelas,Pyka yang pura pura belajar padahal mata mengantuk. Aku pun dua kali lima kata orang. Bila cikgu tak masuk je merayau kat koridor tengok budak PPU, AUTO menggedik nak mampus. kan kan. Tadi buka blog pyka. Tengok older post dia, rindu dia. Rindukan kita :') Ehem Daim, don't be jealous k! hihi. Haih tiba je emosi lebih. Bila nak jumpa kawan lama? Pyka Umy Sara Farah Kak Long Bella Wawa budak KMU dengan Dorm G4 and last but not least, Nik Fatihah Jannah :")


Gambar ni masa trial SPM kan? gila lah. aku ingat lagi, umy, pyka semua pakai heels tinggi gila nak naik kelas hahahah, sanggup korang kan. 


Dorm G4 masa tingkatan 4. dengan senior yang baik hati. Epy, Heedya, Nik, Meera and ramai lagi. masa ni memang budak kecil tak matang hahahahh.


Loker pyka yang disimpan pelbagai khazanah. masa kelas takde kerja ambil kertas warna warni then tulis I LOVE YOU lah, macam macam kan.


Ni reunion yang lepas. tak semua ada tapi best sangat :')

Goodluck untuk semua okay? sayang korang semua!



No comments:

Post a Comment