Thursday, August 23, 2012

Raya Tahun Ini

well macam biasa lah kan, tiap tahun raya dekat melaka. and yaa sorry sebab lama tak update. Busy kak non. ahahaha. ni just nak tunjuk gambar raya yang ohsem tuuuuu *perasan lebih* raya tahun ni baju raya warna kuning sangat cantik lalalala *perasan lagi* so lastly, selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin kalian :)


okay dari kiri ialah atia comel, sarah murad, kembar sarah izzad murad, amy hamdan, aus hamdan and dia tengah dukung maryam my youngest sister!

gambar ni baru lepas balik dari kubur. sempat lagi memosing mosing hikhik.

ni adik aku, bisha hamdan dengan cousin dia. ahaha. muka nak seronok je dapat duit raya kau. nyampah den. den mana dapat. sobs sobs :(

okay ni semua gambar dengan gorgeous cousin. AHAHA. cantik kan semua. kperasan haha :>
so tu jelah yang ada. sebenarnya banyak lg but tak sempat nak upload mak den bising ada org nak dtg rumah . buhbye assalamualaikum!

No comments:

Post a Comment