Monday, October 22, 2012

me? gemuk? oh no!

assalamualaikum :3
okay sebenarnya tak tau nak menaip apa tapi kan kan tangan ni yang menggedik tak tentu pasal nak update belog so layankan aje. hikhik.
tadi tengok trailer cerita aku terima nikahnya dekat youtube and nak sangat tengok cerita tu :/
b, bawak please :( hehe saje gedikk.
sebenarnya nak tau tak? okayy sekarang fizikal aku beza dah. memang lah tak beza sangat tapi eishhhh beza ok! haha. dulu berat badan tak pernah cecah 55kg tapi sekarang hampeh.
gemuk. yes tapi sy tak gemuk. kdiam. sy hanya berisi. memang lah ramai yang kata 'hekeleh setakat 55kg celah mana gemuk tu? then me 'memang la but but ahhhh! ramai sangat yang tegur kata badan naik pipi naik. sapa tak tension wei cakap siapa!! hahahahaha. *emosi* maap kalian.
selalu bising bising dekat b, dia pun macam stress aku asyik kata benda sama iaitu 'nak diet' tapi hati degil nak makan jee. siapa yang salah sebenarnya buat sy gemuk ni b kalau bukan awk? yelah kalau sy lapar je mesti awk kata cenni 'jom makan? b belanja? mcd ke keepci?' haa untung kau atia. tapi sekarang? gemuk!! hahaha. tak aku tak gemuk. eh eh cakap macam keling. so what? go to hell. iskkkk.
sekarang ni janji ok janji takmau makan banyak. haha kengkawan. saksikan kemunculanku yang baru pada sem akan datang. ohh yaa, doakan result final aku ;)

3 comments:

  1. atia kaw tak gemuk syg , kaw debab je . haha singgah sini haa http://mynameistyakamal.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. tulahh.. mkn lg mcd bebanyak, kfc lahh, kenny lahh.. kan dh berat lg dr aku.. mueheheh

    ReplyDelete
  3. yey. teah aku tak gemuk kan :)dah singgah dah kakak oi. blog baru eh?
    dila, jealous lah tu aku sekarang dah comel :p

    ReplyDelete