Thursday, July 2, 2015

Its been a long time......

Assalamualaikum wbt. Lamanya tak update blog niiiiiii. Just nak menceritakan jalan hidupku yang berliku liku ni. berliku lah sgt. Haha. Setahun weh tak update blog. Tetiba cam rindu zaman lama zaman suka bercerita. sekarang ni apa je instagram jelah. dengan twitter. btw aku dah habis belajar dah pun tahun lepas bulan 10 and dah konvo dah pun. hehehehe. alhamdulillah konvo dengan pointer yang boleh dibanggakan la. And now dah jadi wanita bekerjaya tau. haahah. tak sambung degree lagi. niat tu mmg ada tapi inshaAllah ada masa yang sesuai akan kusambung. Masa lepas habis diploma tu lama jugak la tanam anggur dekat rumah. sebab bila dapat kerja je ada je tak kena dengan jiwa raga. Kerja yang sekarang ok la notbad la......... nak dekat 3 bulan jugak la kat sini. hewwwww

Rindu sangat zaman sekolah zaman uitm..
Kepada yang baca ni lah. haha. just nak cakap aku rindu korg kayyyyy (pika umi sara beep)

and aku rindu jugak semua kawan2 aku dekat uitm.

Family tak la rndu pun sbb skrg duduk dgn family je haaaaa. jimat kos. daim ade je. sekarang jual insurans. sesiapa yang cam nak beli insurans tu bolehla pm hakak hokay.

Tu jelah nak cerita. oh btw sekrang ni tengah bulan puasa, alhamdulillah sempat merasa puasa lagi tahun ni. nak raya dah lagi 2 minggu je haaa.

k lah byyeee. ada masa update lagi ek. ni pun curi masa dekat office. tak dpt nak share gambr terkini. :)

No comments:

Post a Comment