Thursday, March 27, 2014

Final Exam!

Assalamualaikum & selamat malam. Malam ni tetiba rasa macam nak post entry. Taktau nak cerita apa tapi sekarang ni tgh final exam so wish me luck hehehe. So cerita pasal final la kan. Risaunya sem ni. Carry marks rendah2 tak macam sem2 lepas. Mungkin sebab banyak main tak serious banyak keluar dan sebagainya lah. Tapi apa ada hal kan. Carry marks just 40% , so lagi 60% tu final. Haritu paper first which is insurans. Soalan dia okay la tak susah sangat semua boleh jawab tapi taktau la boleh dapat A ke tidak. Yg bab kira2 tu tak pernah2 keluar pasal tu tetiba keluar tp aku main jawab je. Lantaklah hahahah. So another 3 paper to go and last paper pada 10hb april ni. Weeee last paypur last paypur. Hahahahaha. InshaAllah I will do the best for my parents. Sedihnya rasa nak tinggalkan housemates semua. Semua perangai mintak kaki tapi sayang semua. Faham tak sedih?! Whatever it is still tak sabar nak habiskan diploma and ke alam degree. Hehe. Doakan okay? Hope sangat pointer sem ni tak jatuh lagi2 cgpa:(
So tu jela nak kongsi. Ada masa kita jumpa lagi. Muah. Salam sayang, Atia.

No comments:

Post a Comment