Monday, November 14, 2011

Besok ingat nak keluar nak beli barang barang plus baju and kasut and and beg tuu ada beg tuuu sumpah nak beg tu ahahahaha. bajet bajet dapat je. japlagi macam haritu en, keluar then nak beli bajet tak cukup spoil mood aku -..-
Besok semua nak settle yes semua harus disettlekan! ingatkan aku okay? hahaha. mesti korang bosan kan sebab bila naik entry aku je kan kan mesti pasal aku tak packed baju la, barang tak beli lagi lah. kan? haaaa tau dah jangan tipu aku :'(
Okay kali ni nak cerita pasal someone hahahaha. dia ni special. tapi nama takleh mention ah babe. aku suka dia dari form 3 kot. time muda mudi dulu. hihi dulu masa dalam kelas malu malu lah kenyit kenyit mata lah. masa exam pmr pun still texting padahal aku ada bf time tu tapi aku suka orang lain haha. okay tak kelakar.
Haaaaa birthday dia dah nak dekat. Hmmm taktau la dapat wish ke tak sebab kebelakangan nikan macam busy. macam okay :) hahahahaha. tapi buat masa ni tak pernah lagi kot aku terlepas wish birthday dia. even sekarang dah tak suka dia, dah tak jumpa dia kan kan dalam hati aku ni dia tetap ditempat yang istimewa dalam hati aku ni. maybe sebab dia baik and never make me sad! never okay. dah lah handsome aha melepas nyah -,-'
Haaaa nak cakap ni rindu dekat dia. kawan okay huh. malas nak cakap pasal dia buat mood jadi marah and bengang grrrr. btw tadi otp dengan yana. rindu makcik gendut tu haha. cakap dengan yana buat aku tak sabar nak balik lendu. ihih aku ada rancangan nak suruh yana mengorat sorang budak dpa ni. errr fikry jangan marah eh nanti tak comel :) haha.
gambar ni bajet aku malu malu kucing hahaha. ayu kan aku? tau dah kbai

No comments:

Post a Comment