Tuesday, November 29, 2011

Dugaan

Assalamualaikum baby baby busuk sekalian. aku tak balik lendu lagi :/ hmm hmm rindu tauk nak pergi kelas even kena mendaki bukit yang memang bukit kejayaan tingginya tu haha. haaa pasal kesihatan aku tu, tadi dah pergi hospital kena check darah and x-ray, tapi resultnya dapat tigebelasss haribulan nanti memang menyampah lah kan aku asyik nak kena pergi hospital je mesti doktor tu kata balik balik muka budak ni --'

And aku sangat sangatlah berharap aku tak sakit serius. Alhamdulillah sangat sekarang ni batuk dah kurang. Memandangkan lambat lagi result x-ray tu aku balik lendu lah besok. risau la aku nak tinggal kelas lama lama. aku ni bukannya jenis yang cepat pickup kan. tak pandai macam kau haha! Btw, thanks to Dila my classmate omey tu sebab ambilkan tutorial bagai heh. thanks tau kalau kau takda siapalah pulak nak menolong kan. har har. dugaan banyak betul dalam hidup aku sekarang ni. Macam macam. tapi nasib baik semuanya boleh settle even kadang kadang emosi aku tak menentu. Kasihan dekat mak, ayah and adik adik sebab kena layan perangai aku yang tak menentu ni haih. Sorry :'(

Dan sempena Maal Hijrah ni aku berharap dapat menghijrahkan perangai anak dara aku yang buruk ni ke arah yang lebih baik. Semoga jadi baiklah kau yaa Atia :')
belajar betul betul! Fight for dekan again :') hihih. omeynya sayaaaa. Kperasan! Ehemmm kita rasa macam nak couple dengan someone je boleh tak? Bosan siot single ahaaaa. bolehlah plsss? Nak boypreng budak ACC haha baru cerah masa depan ihih taknak budak AD hahaha jahat. dah lah Atia, kau merepek apa dah ni. Nanti aku updated lagi?maybe dalam 2-3 minggu lagi? haha sekarang ni lappy tak bawak sebab lappy aku rosak :'( yang aku guna ni lappy family bapak sedih. Dah ah. Bubye :P

2 comments:

  1. haha.. nti aku carikkan utk kau eh.. :D

    ReplyDelete
  2. hahahaha. untunglah dah ada kan dila ? :)

    ReplyDelete