Tuesday, November 1, 2011

Hey Awak !

Hai abang senior. hai zia :)
saje nak update blog nak bagitau ada seorang senior ni nama dia ziaulhadi. dia peramah selalu tegur saya dekat fesbuk. okay aku gedik >.<
masa tengah IM dengan zia ni, dia tanya tengah buat apa. aku pun katalah tengah update blog. soo, dia pun kata acani "update pasal apa? pasal ada senior nama zia tengah IM dengan atia ke? erkkk, haha. so aku pun update lah bebetul pasal abang senior ni haa. lagipun gua takde idea gila nak update pasal apa. so gua updated pasal lu eh zia hihi
zia, sorry curi gambar yee :D

No comments:

Post a Comment