Wednesday, November 2, 2011

Results ohmaiii

Assalamualaikum semuanya. ok hari ini saya malu sebab bukak aje fesbuk tadi hmm hmm post saya yang pasal zia tu kak aten pergi share dekat wall zia, malunya =.=
ok dah stop. benda dah jadi so benda sekarang tajuk entry ni ialah results akan keluar tak lama lagi. sekejap sangat ni. hari jumaat ni results doh. erkk, cuak sumpah. doakan aku dapat pointer bagus yee untuk sambung lagi pembelajaran aku dekat Lendu sana. amin. susah hati ni. siapa tak takut wei.
and and cuti pun dah nak dekat habis. tak silap aku 19hb ni masuk balik. err, cukuplah cuti ni. terseksa doh kepala otak. rindu gila nak study :) serius tak tipu okay gua  memang nak belajar ! semangat sangat dah ni hahaha. #bajetbagus
Tapi kan tapi kan, badan ni masih tak sihat lagi. sakit doh kalau batuk. dekat bahagian kanan badan aku sakit gila kalau batuk lagi lagi dekat pinggang. risau jugak aku dekat badan ni -.-
kang kalau pergi hospital tiba tiba kena tahan wad acano? tak ka naya. kang tak pasal pasal kena tangguh sem. huish taknak aku. mintak simpang. korang semua, doakan aku yaa supaya badan aku ni sihat. hehe. sorry lah tak habis habis suruh korang doakan aku. aku ni haihh entah apa apa. aku pun taktau apedehal aku asyik merepek taktentupasal.
Nak bagitau ni, cerita master chef malaysia best. okboii

2 comments:

  1. eceehhhh . malu malu pulak . dengan kami senior yang sempoi*okay perasan, tak payah nak malu malu okay . heee :P

    ReplyDelete
  2. hahahaha. mestilah malu kak aten v_v

    ReplyDelete