Sunday, March 4, 2012

Final ;)

Assalamualaikum. Hai. Hmmmmmmmmmm. Final? Apa tu? Hahahaha. buat buat taktau kan. ok sebenarnya budak budak uitm semalaya dah nak final. ok cuak. haaa dengan belajar yang terkontang kanting kan. dalam kelas lecturer ajar pun blur blur. haih. pikir apa entah dalam kelas kau ni. so aku dengan dukacitanya memaklumkan, aku tak ready dengan sepenuh hati nak ambil exam. macam mana ni? lari jauh jauh la cenni. hmmmm. anybody siapa yang pandai kepala otak gila genius tu please lah ajarkan saya yang errr kurang pandai ni.
Dengan itu, study week ni aku cuma duduk rumah selama tiga hari. mana boleh belajar woi kalau duduk rumah. tak nampak ni? online memanjang. sampai buah hati pun diabaikan? *angkat kening*
lalalala. dan kejap saja lagi akan berangkat ke lendu. errrr. bai kl.
Haaaa, stress sebenarnya ni. nak tau kenapa? mana boleh. rahsia ok. dah dah ok.
merepek apa entah dia ni.
Lepas ni aku tak update lama lah benda ni. aku busy :(
nak belajar, nak dekan. tolonglah! nak dekan! *tetiba*
kepada kawan kawan kelas, goodluck untuk final ni ok. mintak maaf kalau ada buat korang terasa hati dengan aku. tahu?
sampai setakat ni. Salam sayang, Atia Hamdan.
p/s : untunglah Yana baru beli bb ;)
muka macam mintak cium kan? comel gitu kperasan lebih dah bye

1 comment: