Monday, March 26, 2012

Hai boyfriend kite ;)

Hello. Lama tak updated blog, twitter, facebook. Sorry ;(
Busy yang amat ni haaa. Hehehehe. Awak semua, kita kan dah ada boyfriend. Awww sweet sangat kan? Errrrrr mintak penampar ayat aku ni. Ehem awak yang bernama Muhammad Daim, saya sayang awak. Yeay! Sangat bahagia dengan kau. Kau terlalu baik, menjaga aku, menjaga hati aku. Semua orang iri hati dengan aku. Sebab apa? sebab kau terlalu sayangkan aku. Terlalu menghargai aku. Terima Kasih banyak banyak. Aku akan cuba tingkatkan kasih sayang aku dekat kau ;)
Heheheh ayat nak jiwang je. Aku rindu kau ;(
Jaga diri baik2 cuti sem ni. Jarang jumpa. Hmmmmmmmm.



Dengan ini aku mengishtiharkan bahawa kitalah couple yang paling sweet pada abad ini. *eceh*
Hahahahhaa. Dah ok bye.

4 comments:

  1. heeee.. jeles i sbb 'kekasih' i dh kena rembat dgn daim.. huwaaaaaaaaaaaaa.

    ReplyDelete
  2. hahahaha, kau dulu kena rampas dari aku ok.

    ReplyDelete
  3. tahniah tia, how sweet you are :')

    ReplyDelete
  4. atia dah berpunya la sekarang!!! tahniah!!
    semoga happy selalu!! :)

    ReplyDelete