Friday, January 8, 2016

Welcome 2016

Assalamualaikum everyone! alhamdulillah dah masuk tahun baru 2016. syukur yang amat Allah masih beri kesempatan dekat aku kau kita semua untuk merasa hidup lagi dekat dunia ni. 2015 is the hardest year. Bermulanya tahun 2015 aku dah tak jadi seorang student and dah mula bekerja. dari situ aku banyak belajar erti tanggungjawab bukan hanya minta duit dekat mak ayah aje. hehehehe. banyak sangat dugaan hidup sampai kadang2 rasa nak give up tapi dah nama pun hidup ni kalau nak survive kau kena usaha. so whatever it is just be strong and usaha untuk jadi manusia yang lebih baik dimasa akan datang. Umur pun dah masuk 23 tahun. belum lagi lah sebenarnya sebab birthday bulan 4 tapi kalau ikut tahun dah la kan.

Tahun 2016 ni azam tu takde lah tapi mengharapkan semua benda baik baik je. Dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, menjadi manusia yang lebih berjaya dunia dan akhirat, menjadi anak yang berbakti kepada ibu bapa serta dipercepatkan jodoh (eceh nak jugak :p) inshaAllah aminnn. Yelah kenkawan sebaya pun ramai benau dah kahwin and ramai dah nak kahwin. two of my bestfriends nak kahwin dah tahun ni. Macam tak sangka omg dorg dh nak kahwin omggggg. Hahahaha. Rasa macam baru je lepas habis sekolah tak sangka masa tu berlalu cepat sangat. Kerja pun dah masuk 9 bulan. Tak sangka cepatnya. Haha tu jelah yr. Nanti update lagi. Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment